torsdag 19 augusti 2010

Vad händer?

...Yes, we all can. If we put our mind and soul into it.....or wait. If we get or lazy ass off the sofa. Thats when we can!

Många människor inkl mig kan oftast ganska lätt peka ut och klaga på andra saker. För som vi alla vet är det alltid lätt att peka ut vad som är fel eller vem som ser fel ut osv. Men att faktiskt göra någonting åt det är en annan femma. Där brukar de flesta misslyckas. Vi bör påminna oss själva ifall vi vill se en förändring måste den komma ifrån oss själva. Som Gandhi säger "Be the change you want to see...Om vi inte inser det, vem kommer att göra det då?

Idag ser vi för mycket av giriga människor som prioriterar makt och pengar framför andra essentiella saker/frågor och som det ser ut nu så blir det knappast bättre.
Ett exempel: Barack Yes-we-can Obama, Vad hände med det? Hmm låt mig se, det som hände var att amerikarna fick en sjukvårdsreform.....Wow. Amazing. En fråga bara, vad hände med resten? Det här med att dra tillbaka trupperna eller stänga ner Guantanamo? Som sagt, alla kan alltid prata en massa men det är endast modiga personer som har vad som krävs för att kunna genomföra det.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar