torsdag 28 oktober 2010

Halloween is here

Igår var en rolig dag i skolan för en gång skull! Det berodde på att vi hade temadag vilket innebär att vi inte hade lektioner alls(score) utan bara en massa aktiviteter. Denna temadag handlade om HALLOWEEN. Vi skulle klä ut oss och klassvis gå runt i skolan, in till olika klasssrum och slutligen utföra en del utmaningar.  I slutet av dagen skulle pris utdelas till den vinnande klassen samt den bästa utstyrseln. Så det var i princip en massa spring fram och tillbaka i skolan. Låt mig tillägga att vi har ungefär en miljon trappor i vår skola så ni kan gissa hur rutten man kände sig haha helt andfådd.

Priserna som man kunde vinna på tidigare temadagar var bl.a en tripp till Gröna Lund för hela klassen, en del fick åka till det konditorie som gjorde Kronpirnsessans tårta och fick SMAKA på själva tårtan osv. När vi lyckades vinna förra året(gjorde parodi på "Mammas pojkar") så fick vi......Gissa?

*trumvirvel*
*trumvirvel*
*ta ett djupt andetag*

Ok, ska avslöja. Vi fick en POKAL. Alltså en pokal. Fatta vad fult. Det var förvisso en väldigt fin pokal men hur fan ska 20 pers dela på den? Vad ska vi göra med den efter studenten? Ingen vet vart pokalen har tagit vägen ens. Hahaha jag dör.

 Nördar på en temadag

 

1 kommentar:

  1. HAHAHAHAHAHAHAH AMAL ÄR DET DÄR NOFA I SKÅPET?
    btw, visste inte att du hade en egen blogg, brukade campa i smultronmelissen ju

    SvaraRadera