lördag 20 november 2010

I wish you all a blessed day

Okej, jag vet, Eid var för ett tag sedan men ett EID MUBARAK skadar inte :D

Måste bara berätta om när vi skulle till moskén på morgonen för att be. Vi tog tunnelbanan ca 9:00 och räknade med att vara framme i Medis ca 9:20. Vi kommer till gullmars 9:10 och har ganska gott om tid för att hinna. Väl där så får tåget signalfel och vi sitter fast i några minuter.
"Whatever" tänker vi(jag och mina syskon), "fem minuter extra spelar inte så stor roll"
Så fel man kan ha! Den var redan över 9:30 och vi satt fortfarande fast. Under tiden såg vi de andra tågen på andra sidan passera förbi oss och föraren öppnade inte dörrarna så att man kunde byta tåg.  SUCK!
Efter ett tag öppnas dörrarna i alla fall och ALLA lägger  högsta växeln i och springer till andra tåget. När vi väl kommer in säger tågföraren att tåget inte kommer att åka på ett tag så vi bör nog springa över till det andra tåget.  Vad gör alla då? De lägger i sin NÄST högsta växel och bokstavligen klättrar över varandra för att komma till det tåget som vi var på från allra första början. Men det tar inte slut där, Vi kommer in tåget och sätter oss ner. Vad hör vi i? Jo, föraren som säger att tåget på ANDRA sidan har fått förtur och kommer att åka före. NI vill inte ens veta scenerna efter....Herregud.

Hela situationen var stundom rolig, stundom lite löjlig som att det var något dåligt skämt. Höll på och garva ihjäl mig. Speciellt när alla springer in i tåget och skrattar i samförstånd. Man kastar iväg lite leenden här och där samtidigt som man suckar och beklagar sig högt över tågförseningen.
Gemenskapen för den stunden är oslagbar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar